onsdag 17. november 2010

Ferdig med cruise



Hei,

Nå er vi ferdig med cruise på Yangtse-elven. Tre dager med grått og trist vær, og dårlig sikt. Petter fikk et udyr i magen, så han lå stort sett etter første dag. Bra at vi hadde en flott lugar med 2,25 meter fra sengen til toalettet. Marte måtte derfor representere rom 208 på velkomstbanketten, morgengymnastikken og farvel-banketten. Det gjorde hun sikkert med stil.

Etter cruise var det togtur fra Yichang til Liuzhou. Toget må ha vært fra kulturrevolusjonens dager og ikke vasket de siste årene. Ikke var det redd opp i kupeen vår da vi kom. Veldig ekkelt og iskaldt. Vi fikk vite at leselyset skulle komme på kl. 22. Det var mørkt ute kl. 18. Leselyset så vi aldri noe til.

En familie med tre generasjoner fra Canada hadde vognene ved siden av (riktignok med noen kinesere innblandet). De satset på å synge og drikke seg gjennom natten. Vi skulle vel slått følge hadde det ikke vært for Petters fortsatt noe tandre mave.

Kl. 5 om morgenen var turen heldigvis over. Ray møtte oss og vi kjørte bil i 3 timer til Guilin. Underveis hadde dyret hopper over i Martes mage, så nå er det hun som ligger på hotellrommet og ser i taket. Men hotellet her er fint, og byen er flott, så vi håper hun kommer seg til i morgen. Da begynner syklingen.

Hilsen Marte og Petter



Våre venner fra Shangri-La


Hot Jak-Pot. Var det her udyret kom fra?

Er hun ikke flott?

Heldigvis fin lugar, men eget toalett


Kald og skitten togtur

Noen tok stolheisen opp på ett fjell, vi gikk opp på tre



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar