fredag 26. november 2010

Vann og sand og strand i Sanya

Hei,

Tre dager i Sanya, og vi er godt innarbeidete sydenturister. Flott hotell med ikke fullt så flotte gjester. Mest russere og kinesere, og vi er litt usikre på hva som er verst. Da tenker vi på hvem som oppfører seg "verst" bl.a. ved frokosten.

Frokosten har alt, fisk, sushi, kjøtt, egg fra forskjellige type fugler, frukt, kaker og mye mer. Vi sitter ute og nyter livet. Men før frokosten drar vi ned og sikrer oss de beste stolene. Så her tar vi etter russerne. Så går dagen med soling, lesing, bading og lytting til musikk. Lite egentlig å fortelle om altså, bortsett fra at været er supert og vannet like så. Petter hadde forresten en medical body massage i går. Det var ingen nytelse akkurat, skikkelig vondt mange steder. Trodde aldri de 60 minuttene skulle ta slutt. I morgen tror jeg det satses på fotmassasje.

Men en god ting med å ikke gjøre så mye er at vi får lest avisen (China Daily). Her er hva kineserne er opptatt av:
- 29 gruvearbeidere reddet i Sichuan
- det skal bli forbudt med "animal live show", syklende bjørner o.l. (i dag kom det forresten en mann med en krokodille eller alligator i armene nede på stranden, fy og fy)
- mobilabbonentene i Kina skal få bytte mobiloperatør og beholde nummeret (830 mill. abb.)
- de har oppdaget nye tilfeller av melanin i tørrmelk
- Kina forsvarer sin "administrasjon"av internett
- mange innslag om forurensing og hvordan gjøre spesielt landbruket, men også byene, mer miljøvennlige
- Asian-games

Lite bilder for tiden. Marte har lagt ned forbud mot bikini-bilder. Og hun synes ikke P er noe å vise frem i badik. Så da så. P føler seg forresten akkurat som en grillet kylling....

Hilsen Marte og Petter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar