fredag 12. november 2010

Rapport fra Shangri-La

(lagt ut av Mats)


Hei og hå,

Siste dagen i Shangri-la i Tibet. Her har vi sett mye natur og kultur. Hotellet ligger på 3.416 moh. Turene våre har gått på flata vegen i rundt 3.500 moh. I dag gikk den på plankesti i flott natur, ikke ulikt den vi har i Norge. Høyeste punkt med bussen var 4.000 moh. Fortsatt ingen plager. Det vi så på veien, foruten fin natur, husdyr og ekorn, var oksygenbarer og røykerom. Minusgrader da vi startet, men fin temperatur utover dagen.

Hotellet her har ikke vært noe å skryte av. Jævlig skittent. Vi klaget etter en natt, og fikk et nytt litt mindre rom som var like skittent. Frokosten var også helt gyselig, skittent og fælt på bordene og grisete mat. Frokosten i dag ble inntatt på rommet med mandariner og medbragt rugsbrød med brunost. Og selvfølgelig kaffe.

I går kveld var vi litt uheldige og sølte rødvin på lakenet. Da vi kom hjem fra tur i dag virker ikke nøklene. Vi kom inn med hjelp av en vaskedame, og der lå pinadø lakenet med rødvinsflekkene rett innenfor døren. Etter litt parlamentering har vi nå tilgang til rommet igjen....

Maten har vært kjempegod her, veldig koselige restauranter. Det går mye i Jac-kjøtt i forskjellige variasjoner, pluss grønnsaker selvfølgelig. I kveld skal vi få Jac-hot-pot.

I morgen blir det mye fly, og rett på "cruise". Time will show.

Vi er sykt glade for at hundene er så godt ivaretatt. Kjempehyggelig å få rapporter fra både Olla & Bjare og Arild & Lise. Takk også til Siri-Anne som holder oss oppdatert på lokale og internasjonale nyheter (i stikkordsform).

Hilsen fra nettkafeen vår, Marte og Petter




Med guiden på kjøkkenet

Et vanlig bolighus

Det gikk på planker


Souvenirmarked

Stamrestaurant


Adopsjon?





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar